Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Обласні податківці обговорили з платниками податків проблемні питання зупинення реєстрації податкових накладних

, опубліковано 05 березня 2020 о 11:41

Учора, 4 березня, фахівці Головного управління ДПС у Кіровоградській області взяли участь у зустрічі з платниками податків Компаніївського та Бобринецького районів, яка відбулася у приміщенні Компаніївської районної державної адміністрації. Основною темою для обговорення стала постанова Кабінету Міністрів України від 11 грудня 2019 року №1165 «Про затвердження порядків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних», яка набрала чинності з 01 лютого 2020 року.

На запитання суб’єктів господарювання відповідали начальник управління моніторингу ГУ ДПС в області Самсонова Яніна Михайлівна, заступник начальника відділу Ляшенко Катерина Анатоліївна та начальник Компаніївської ДПІ Гладуняк Віталій Миколайович.

У ході зустрічі представники обласного податкового відомства під час конструктивного діалогу з платниками податків обговорили і вирішили проблемні питання, які виникають при здійсненні автоматизованого моніторингу відповідності податкової накладної/розрахунку коригування критеріям оцінки ступеня ризиків.