Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Голованівською ДПІ було проведення практикум щодо отримання відомостей з Держреєстру фізосіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків через «Електронний кабінет»

опубліковано 15 вересня 2022 о 15:48

Голованівською ДПІ 15 вересня 2022 року було проведення практикум щодо отримання відомостей з Держреєстру фізосіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків через «Електронний кабінет».

Начальником Голованівської ДПІ Оленою Загородньою було роз’яснено,що вхід до Електронного кабінету можна здійснити з використанням електронного цифрового підпису (ЕЦП) фізичної особи будь-якого кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг, хмарного сховища, а також за допомогою застосунку «Дія».

Для отримання відомостей про доходи слід в розділі «ЕК для громадян» Електронного кабінету обрати «Запит про суми виплачених доходів» (форма F1301802), заповнити необхідні поля форми, здійснити перевірку, підписати та направити запит.

Перевірити правовий статус підпису можна на офіційному веб-сайті центрального засвідчувального органу в розділі «Довірчі послуги» → «Перевірити підпис» за посиланням https://czo.gov.ua/verify. Одержувач електронного документа отримує можливість ідентифікувати підписувача такого документа та перевірити його цілісність.

У рамках Е-сервісу також надано можливість отримати особою інформацію про свої доходи за період, починаючи з І кварталу 1998 року за будь-які п’ять років (з розбивкою поквартально).

Вхід до «Електронного кабінету» здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний веб-портал Державної податкової служби України https://tax.gov.ua.