Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено робочу зустріч начальника Маловисківської ДПІ з керівництвом Мар’янівської ОТГ

опубліковано 17 вересня 2021 о 09:31

16.09.2021 року в приміщенні Мар’янівської сільської ради проведено робочу зустріч з її керівництвом, на якій зокрема розглядались питання щодо роботи спільних груп по інвентаризації земельних ділянок, які знаходяться на території громади, виявлення посівів громадян, які обробляють земельні ділянки понад 2 га., з метою залучення їх до оподаткування.

Також, посадовець ДПІ звернувся до керівництва ОТГ з питанням щодо вжиття заходів по організації отримання ЕЦП громадянами – одноосібниками Мар’янівської громади для подачі в 2022 році декларацій про майновий стан і доходи громадян за допомогою електронних сервісів.

Крім цього, на зустрічі обговорено основні засади одноразового (спеціального) добровільного декларування. Керівник місцевої ДПІ звернув увагу на те, що одноразова декларація подається виключно в електронній формі за допомогою "Електронного кабінету", а отже потенційним декларантам необхідно завчасно отримати Електронний цифровий підпис.

За результатами проведеної зустрічі, головою Мар’янівської ОТГ Андрієм ФЛОРЕЮ та начальником Маловисківської ДПІ Сергієм ЖЕРЕБЕНКО домовились про подальшу співпрацю та взаємодопомогу у вирішенні проблемних питань.