Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Валентина Сєкунова: податкова служба Кіровоградщини відзначає свято єдності

опубліковано 16 лютого 2022 о 16:19

Указом Президента України від 14 лютого 2022 року №53/2022 «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» оголошено 16 лютого 2022 року Днем єднання.

Сьогодні колектив Головного управління ДПС у Кіровоградській області разом з усією Україною відзначає День єдності. До свята долучилися в.о. начальника ГУ ДПС в області Валентина Сєкунова, заступник начальника ГУ ДПС в області Сергій Колотуха та заступник начальника ГУ ДПС в області Світлана Кондратюк.

Податківці Кіровоградщини на території усієї області з синьо-жовтими прапорцями та стрічками зібралися біля національних прапорів і показали свою єдність і згуртованість.

Під час урочистостей з нагоди Дня єднання в. о. начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Валентина Сєкунова звернулася до колективу: «Сьогодні, у День єднання, ми, демонструємо патріотизм та готовність захищати нашу державу, де ми народилися, живемо та будуємо своє майбутнє задля економічної стабільності та безпеки держави. Нехай цей день стане символом миру в Україні. Ми сильні! Ми разом! Любіть Україну!»

  

ГУ ДПС у Кіровоградській області