Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області відбулось чергове засідання Громадської ради

, опубліковано 25 березня 2021 о 08:23

У вівторок, 23 березня відбулося чергове засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області. У засіданні Громадської ради, яку очолює Ігор Волков, взяли участь начальник Головного управління ДПС у Кіровоградській області Олександр Дозорець та фахівці обласного податкового відомства.

Під час зустрічі розглянули підсумки роботи Головного управління ДПС у Кіровоградській області за 2020 рік, новації в застосуванні РРО/ПРРО підприємцями, які обрали спрощену систему оподаткування, підсумки кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у 2020 році, правила етичної поведінки в органах Державної податкової служби, організацію роботи сервісу «Пульс» та роботу по забезпеченню доступу до публічної інформації в Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області.

Також на засіданні обговорювались та вирішені інші питання щодо діяльності Громадської ради.

Наприкінці заходу Олександр Дозорець відповів на питання членів Громадської ради та запевнив представників громадськості у незмінності курсу податкової служби, її керівництва, на поглиблення конструктивної співпраці та партнерських відносин з бізнесом та інститутами громадянського суспільства.