Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На черговому засіданні Громадської ради обговорили актуальні питання оподаткування

, опубліковано 21 грудня 2020 о 10:16

Наприкінці минулого тижня відбулось останнє в цьому році засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області.

У засіданні Громадської ради, яку очолює Ігор Волков, взяв участь начальник Головного управління ДПС у Кіровоградській області Олександр Дозорець.

Під час зустрічі розглянули підсумки роботи Головного управління ДПС у Кіровоградській області за січень-листопад 2020 року, проподаткові стимули для платників податків та бізнесу на період карантину в частині погашення податкового боргу, правила етичної поведінки в органах Державної податкової служби, а також про зміни в застосуванні РРО, внесені Законом України від 1 грудня 2020 року № 1017-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо лібералізації застосування реєстраторів розрахункових операцій платниками єдиного податку та скасування механізму компенсації покупцям (споживачам) за скаргами щодо порушення встановленого порядку проведення розрахункових операцій частини суми застосованих штрафних санкцій».

Окремо було розглянуто питання лонгації діяльності громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області до завершення терміну її каденції.

Характерною ознакою заходу стала жвава дискусія навколо питання змін в застосуванні реєстраторів розрахункових операцій. На запитання представників громадських організацій відповідав начальник ГУ ДПС у Кіровоградській області Олександр Дозорець та начальник відділу фактичних перевірокуправління податкового аудитуобласного відомства Наталія Набієва.