Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підсумки роботи підрозділу податкового аудиту ГУ ДПС у Кіровоградській області в частині проведення операцій з обміну іноземної валюти

опубліковано 28 вересня 2023 о 15:12

Підрозділами податкового аудиту ГУ ДПС у Кіровоградській області на постійній основі здійснюються активні заходи податкового контролю в частині проведення операцій з обміну іноземної валюти.

Так, під час проведення фактичної перевірки пункту обміну валют у м. Олександрія фахівцями відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту ГУ ДПС у Кіровоградській області спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань в Кіровоградській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України ліквідовано незаконну діяльність фізичної особи, яка здійснювала проведення операцій з обміну іноземної валюти без державної реєстрації та отримання відповідних дозвільних документів.

За результатами проведеної перевірки на фізичну особу складено протокол про адміністративне правопорушення за частиною першою статті 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення та вилучені готівкові кошти в еквіваленті близько 100 тис гривень.

Головне управління ДПС у Кіровоградській області, наголошує, що з метою уникнення штрафних санкцій господарську діяльність необхідно здійснювати згідно норм законодавства України, що забезпечить відповідний комфорт у бізнесі, прибутки та вчасно сплачені податки. 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області