Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про стан кадрового забезпечення ГУ ДПС у Кіровоградській області

опубліковано 26 січня 2023 о 13:22

У Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області (далі – ГУ ДПС) успішно забезпечується реалізація державної політики у сфері державної служби та з питань кадрової роботи, комплектування ГУ ДПС кваліфікованим персоналом та їх ефективне використання, заохочення працівників до службової кар’єри, забезпечення їх безперервного навчання, документальне оформлення проходження державної служби та трудових відносин в умовах воєнного стану.

З метою забезпечення ефективного виконання завдань і функцій, покладених на ГУ ДПС, кадровою службою ГУ ДПС проведено відповідні заходи.

За результатами проведеної роботи до ГУ ДПС призначено 36 працівників.

Штатна чисельність ГУ ДПС становить 504 одиниці. Станом на 31.12.2022 в ГУ ДПС укомплектовано 492 посади, що становить 97,6 відсотки від штатної чисельності, у 2021 році цей показник складав 96,4 відсотків.

Результативність роботи податкової служби безпосередньо залежить від фахового та мотивованого колективу, здатного успішно виконувати свої обов’язки. Тому ГУ ДПС зацікавлена у молодих креативних кадрах, які готові впроваджувати нові ідеї та технології, прораховувати можливі ризики та працювати на їх упередження.

 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області