Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулось засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області

опубліковано 29 грудня 2022 о 13:19

Вчора, 28 грудня відбулось чергове засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області. У роботі Громадської ради, яку очолює Ігор Волков, взяв участь в.о. начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Олексій Лондар, заступник начальника ГУ ДПС в області Костянтин Ткаченко, начальник управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС в області Інна Твердохліб та начальник відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту ГУ ДПС в області Наталія Набієва.

У ході зустрічі розглянуті питання зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних та розблокування податкових накладних, особливості застосування штрафних санкцій по податку на доходи фізичних осіб та єдиному соціальному внеску підприємцями в умовах воєнного часу та зміни в законодавстві по роботі з РРО в умовах воєнного часу.

Також на засіданні обговорили зміни в законодавстві щодо порядку включення благодійників-фізичних осіб до Реєстру волонтерів.

Крім того, присутніх проінформовано про роботу Комунікаційної податкової платформи запровадженої Державною податковою службою України, яка покликана активізувати співпрацю державного органу з платниками.

  

Головне управління ДПС у Кіровоградській області