Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Кіровоградщини поповнили державну скарбницю на понад 2,5 мдрд гривень

, опубліковано 13 липня 2021 о 08:59

Протягом січня - червня 2021 року платниками Кіровоградській області забезпечено збір платежів до Державного бюджету в розмірі 2 млрд 536,1 млн грн, що на 136,8 млн грн або на 5,7 відс. більше, ніж за відповідний період минулого року.

У розрізі основних податків до Державного бюджету надійшло податку на прибуток – 202,5 млн грн, податку на додану вартість – 1 млрд 243 млн грн, податку на доходи фізичних осіб – 677 млн грн та акцизного податку – 6,9 млн гривень.

Слід відмітити, що зростання сплати податків у порівнянні з відповідним періодом минулого року відбулось по податку на додану вартість - надходження збільшились на 34,2 млн грн, або майже на 2,8 відс., та з податку на доходи фізичних осіб - надходження збільшились на 97,6 млн грн, або майже на 16,8 відсотка.

Такі високі показники - це результат роботи платників податків Кіровоградської області, які своєчасно та в повній мірі сплачують платежі до бюджету.

ГУ ДПС у Кіровоградській області відкрита для комунікацій з бізнесом та готова до оперативного усунення проблемних моментів, що є запорукою до позитивних змін як у відносинах з бізнесом, так і у наповненні державної скарбниці.