Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено чергове засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області

, опубліковано 11 червня 2021 о 10:38

Вчора, 10 червня відбулося чергове засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області. У засіданні Громадської ради, яку очолює Ігор Волков, взяли участь начальник Головного управління ДПС у Кіровоградській області Олександр Дозорець, заступник начальника ГУ ДПС в області Єгор Романюк та начальник управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Кіровоградській області Інна Твердохліб.

Під час засідання розглядались, зокрема, питання щодо підсумків кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у 2020 році; критеріїв податкових ризиків зупинення податкових накладних; оподаткування фізичних осіб-підприємців, які обрали II групу єдиного податку.

На засіданні обговорювались та вирішені інші питання щодо діяльності Громадської ради.

За ініціативою представників громадськості, запланували обговорення питання щодо легалізації трудових відносин на наступному засіданні Громадської ради. Домовились провести його у вересні 2021 року.

Наприкінці заходу Олександр Дозорець відповів на питання членів Громадської ради та запевнив представників громадськості у незмінності курсу податкової служби, її керівництва, на поглиблення конструктивної співпраці та партнерських відносин з бізнесом та інститутами громадянського суспільства.