Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Керівництво обласного податкового відомства взяло участь у засіданні регіональної комісії з легалізації праці

, опубліковано 11 червня 2021 о 10:34

Засідання відбулося під головуванням заступника голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Шеремета.

Від податкової служби у заході взяв участь заступник начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Сергій Колотуха.

Також, у заході взяли участь керівники Департаменту економічного розвитку та торгівлі, Департаменту агропромислового розвитку, Департаменту охорони здоров’я, Департаменту освіти і науки, Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) у Кіровоградській області та представники органів місцевого самоврядування регіону.

Під час зустрічі посадовці обговорили результати заходів з легалізації праці та погашення заборгованості з виплати заробітної плати, заслухали керівників підприємств, що найбільше заборгували своїм працівникам.

Сергій Колотуха поінформував присутніх про здійснені Головним управління ДПС в області заходи щодо легалізації заробітної плати та зайнятості населення у січні-травні цього року.

Учасники наради дійшли згоди щодо необхідності створення всіх умов для легального бізнесу, який би сумлінно платив податки і збільшував кількість робочих місць в нашій області.