Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Компаніївській ДПІ проведено практикум щодо використання мобільного застосунку «Моя податкова»

опубліковано 26 квітня 2024 о 08:33

У Компаніївській ДПІ  проведено практикум з громадянами-платниками податків щодо використання нових можливостей мобільного застосунку «Моя податкова».

В ході заняття зазначено, що ДПС України надає зручні інструменти дистанційного спілкування з податковими органами, отримання податкової інформації та сплати податків. Такі сучасні інформаційні технології задовольняють запити платників у будь-якому куточку України та за її межами. Також, з метою більш зручного використання мобільних технологій ДПС України створено мобільний додаток «Моя податкова» - простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для платників,  а також сплати податків з використанням платіжних систем.   

Розглянуто питання:

- Складові, які включає в себе додаток «Моя податкова».

- Цілі, які переслідувались при створенні мобільного застосунку «Моя податкова».

- Призначення окремих сервісів застосунку «Моя податкова». 

- Нові функції для ФОП, що присутні у додатку «Моя податкова». 

Додатково в ході практикуму платникам було надано листівку «Мій ФОП у «Моя податкова»», розроблену ДПС України з актуальною інформацією щодо функціоналу застосунку. Також було продемонстровано презентаційний ролик який демонструє нові функціональні можливості мобільного за стосунку.

надано роз’яснення щодо:

- інтернет-ресурсів, які дозволяють завантажити мобільний додаток «Моя податкова»;

- способів авторизації в застосунку;

- інформації, яку можна отримати засобами вказаного додатку. 

Підсумовуючи практикум, було зазначено, що вже близько 70 тисяч користувачів завантажили додаток «Моя податкова», отримують послуги у смартфоні, не витрачаючи часу на відвідування податкової. Кожен з бажаючих може обрати для себе зручний засіб отримання податкової інформації в електронному вигляді, інструментів ведення власного бізнесу, який заощадить робочий час, забезпечить дистанційне спілкування громадян і представників бізнесу з фахівцями територіальних органів ДПС.