Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Кропивницькій ДПІ проведено практикум щодо застосування РРО/ПРРО

опубліковано 03 листопада 2023 о 10:08

Вчора, 2 листопада, під час проведення чергового практикуму податківці акцентували увагу на дотриманні норм законодавства у сфері застосування РРО та ПРРО. Особлива увага приділялася застосуванню касових апаратів платниками єдиного податку, які здійснюють розрахунки за готівку.

Також нагадали, що за порушення Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» до всіх категорій платників податків, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг (крім тих, які здійснюють діяльність на тимчасово окупованих територіях або на територіях бойових дій) з 1 жовтня 2023року застосовується відповідальність.

Повідомили і про можливість завантажити мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС на телефони як на платформі Android, так і  IOS. «Моя податкова» - простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем. Мобільний застосунок доповнюватиметься новими можливостями відповідно до потреб платників податків.