Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Голованівській ДПІ проведено практикум

опубліковано 11 січня 2023 о 13:27

Фахівці Голованівської ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській області проводять навчальні заходи з платниками, під час яких роз’яснюють особливості користування електронними сервісами від податкової служби та забезпечують якісну консультаційну допомогу платникам при електронному звітуванні.

Під час проведення чергового заходу начальник ДПІ Олена Загородня надала суб’єктам господарювання практичну допомогу щодо створення, підписання та відправлення податкової декларації платника єдиного податку –фізичної особи –підприємця через Електронний кабінет.

Податківець роз’яснила платникам, що Електронний кабінет – це найбільш популярний сервіс ДПС, який є захищеним та безпечним електронним сервісом.

Електронний кабінет поєднав у собі ряд можливостей: це і сплата податків, і подання звітності, і подання заяв та декларацій в режимі онлайн. Сервіс знаходиться у відкритому доступі, його легко знайти за допомогою пошукових систем, задавши запит «Електронний кабінет ДПС» або перейти за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua/.

.