Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Долинській ДПІ проведено роз’яснювальну роботу

опубліковано 28 листопада 2022 о 08:49

З метою підвищення податкової культури громадян, роз’яснення окремих положень законодавства та на виконання Листа ДПС України від 15.11.2022 року №14264/7/99-00-19-03-04-07 Долинською ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській області доведено роз’яснювальну інформацію до платників, які мають залишки коштів на єдиному рахунку шляхом її розміщення у Центрі обслуговування платників, на сайтах Долинської та Гурівської громад та в газеті «Долинські новини» № 48 за 26.11.2022 року:

Державна податкова служба повідомляє, що з метою удосконалення процесу розрахунків платників з бюджетами та фондами через єдиний рахунок, в ІКС «Електронний кабінет» реалізовано електронний сервіс щодо визначення платником спрямування на бюджетні/не бюджетні рахунки залишків коштів, сплачених на єдиний рахунок.

Такий електронний сервіс, забезпечить своєчасне і в повному обсязі перерахування сум податків, зборів, платежів та єдиного внеску з єдиного рахунка на бюджетні/не бюджетні рахунки. Покроковий опис використання платниками новоствореного електронного сервісу додається.

Покроковий опис процесу використання сервісу «Спрямування коштів з єдиного рахунка» в ІКС «Електронний кабінет»

Кроки платника

1 КРОК

Увійти до приватної частини електронного кабінету за посиланням https:cabinet.tax.gov.ua., перейти у вкладку «Єдиний рахунок» / «Спрямування коштів з ЄР» та створити документ «Спрямування коштів з єдиного рахунку» за формою J/F1307701.

2 КРОК

- Встановити позначку «Х» в одне із полів: «Платежі з фонду заробітної

плати/оплата праці» або «Інші платежі».

Заповнити суму платежу в полі «Сума».

Обрати у полі «Код Класифікації доходів бюджету/технологічний код» з випадаючого меню платіж, на який необхідно спрямувати кошти.

Заповнити поле «Призначення платежу).

3 КРОК

Підписати документ «Спрямування коштів з ЄР» та відправити до ДПС.

4 КРОК

Отримати квитанцію № 2 до документу «Спрямування коштів з ЄР» з результатом обробки про його успішне прийняття ДПС.

 

 Долинської ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області