Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Олександрії дякували аграріям

опубліковано 22 листопада 2021 о 15:12

21 листопада робітники однієї з провідних галузей економіки України відзначали професійне свято – День працівників сільського господарства.

З цієї нагоди представники податкової служби Олександрійщини - начальник Олександрійської ДПІ Яніна Нечипоренко, начальник Олександрійського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Ніна Горлачова, головний державний інспектор територіального відділу організації роботи Людмила Жодані – спільно з головами територіальних громад та керівництвом Олександрійської райдержадміністрації взяли участь в урочистих заходах і відзначенні тих, хто своєю невтомною працею забезпечує розвиток сільського господарства району.

Присутніх вітали зі святом голова Олександрійської районної державної адміністрації Ольга Коріненко та голова Олександрійської районної ради Сергій Ракута, які подякували працівникам за важку щоденну працю і рекордний врожай зернових культур, який було зібрано у 2021 році.

За словами заступника міського голови Юрія Шклярука та Ніни Горлачової, Олександрійський регіон є потужним осередком аграрного виробництва. Сьогодні на території лише Олександрійської територіальної громади нараховується близько 23 підприємств даного сектору, які протягом січня – вересня 2021 року сплатили понад 22 млн. грн. податків і зборів до міського бюджету.

Очільники району привітали з присвоєнням почесного звання «Заслужений працівник сільського господарства України» Олександра Ткаченка - начальника відділу агропромислового розвитку та екології Олександрійської районної державної адміністрації, який все життя присвятив аграрній сфері. Нагороду було вручено 18 листопада головою Кіровоградської ОДА Марією Чорною на урочистостях до Дня працівників сільського господарства в області.