Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Олександрійській РДА відбулась чергова апаратна нарада за участі податківців

опубліковано 15 червня 2021 о 15:58

З метою збільшення надходжень до бюджету податків та зборів, зокрема плати за землю з фізичних осіб та податку на доходи фізичних осіб, начальник Олександрійського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування ГУ ДПС у Кіровоградській області Ніна ГОРЛАЧОВА взяла участь у черговій апаратній нараді Олександрійської районної державної адміністрації, яка відбулась 14 червня 2021 року за участю заступника голови районної державної адміністрації Романа ДОМБРОВСЬКОГО.

За словами Ніни ГОРЛАЧОВОЇ, за результатами кампанії декларування громадянами доходів, одержаних впродовж 2020 року, станом на 01.06.2021 року по місту Олександрія та Олександрійському району подано 2032 декларації, задекларовано майже 47,1мільйонів гривень доходів. До сплати визначено 4934,1тис. гривень податку на доходи фізичних осіб та 611,6тис. гривень військового збору.

На даний час одним із основних завдань податкових органів є своєчасність нарахування та повнота надходження плати за землю з фізичних осіб. Задля цього, налагоджено координацію роботи та проводиться роз’яснювальна робота з ОТГ, а згідно з наказом ГУ ДПС в області від 14 червня 2021 року №450, за кожною об’єднаною територіальною громадою закріплено відповідальних осіб, які здійснюватимуть взаємодію між податківцями та ОТГ.

На апаратній нараді були напрацьовані практичні шляхи обміну інформацією для вирішення актуальних на сьогоднішній день питань податкового законодавства.

Олександрійський відділ

податків і зборів з фізичних осіб

та проведення камеральних перевірок управління податкового

адміністрування фізичних осіб

Головного управління ДПС

у Кіровоградській області