Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Повноту сплати земельного податку обговорили з представником місцевої територіальної громади у Компаніївці

опубліковано 10 червня 2021 о 12:48

Компаніївською ДПІ 09.06.2021 року було організовано проведення зустрічі із землевпорядником Гарманівського старостинського округу Катериною Куліш та СДРІ Кропивницького відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок ГУ ДПС у Кіровоградській області Ярковим С.О.

В ході зустрічі було проведено звірку із нарахування земельного податку жителям с. Гарманівка, с. Трудолюбівка, с. Обертасове та с. Семенівка. З метою упередження можливих втрат місцевих бюджетів та збільшення надходжень по сплаті за землю з фізичних осіб насамперед було опрацьовано платників, які мають пільгу зі сплати земельного податку, а також осіб, які протягом звітного періоду втратили пільгу зі сплати вказаного податку.

Наприкінці зустрічі начальник Компаніївської ДПІ Віталій Гладуняк звернув увагу Куліш К.В. на активізацію роз’яснювальної роботи серед мешканців Гарманівського старостинського округу інформації про переваги подання податкових декларацій про майновий стан і доходи засобами телекомунікаційного зв’язку. Повідомив, що податкова декларація про майновий стан і доходи особи, яка заявляє право на податкову знижку подається до 31.12.2021 року та також може подаватися в електронній формі.

З метою покращення результатів рейтингової оцінки за напрямом комунікацій ГУ ДПС у Кіровоградській області присутнім було доведено про можливість та переваги отримання актуальних новин зі сторінки Головного управління ДПС у Кіровоградській області та ДПС України в соціальній мережі Facebook та запропоновано проводити роз’яснювальну роботу по залученню мешканців сіл до реєстрації в соціальній мережі Facebook.

Компаніївська ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області