Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підсумки деклараційної кампанії суб’єктів господарювання – юридичних осіб Олександрійського управління за січень – березень

опубліковано 28 травня 2020 о 10:02

Відділом податків і зборів з юридичних осіб Олександрійського управління ГУ ДПС у Кіровоградській області організовано та проведено кампанію декларування податку на прибуток за 1 квартал 2020 року.

В Олександрійському управлінні обліковується 134 платника податку на прибуток, які, відповідно до норм Податкового Кодексу України, мають квартальний період звітності.

Так, за результатами квартальної деклараційної кампанії задекларовано податок на прибуток в сумі 22214,9 тис. грн. В порівнянні з відповідним періодом минулого року нарахування збільшились на 5143,9 тис. грн. В травні місяці очікується сплата податку на прибуток до бюджету в сумі 21118,4 тис. грн.

Крім того, суб’єктами господарювання подано квартальну звітність по рентних платежах та екологічному податку.

Платниками рентної плати за користування надрами нараховано 59115,0 тис. грн. По екологічному податку за результатами декларування нараховано 15896,0 тис грн. Нараховані суми податків сплачені до бюджету.

До місцевого бюджету за результатами декларування податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, що сплачується юридичними особами, надійшло 5963,8 тис. грн., транспортного податку - 483,4 тис. гривень.

Олександрійське управління ГУ ДПС у Кіровоградській області