Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

По платниках Олександрійського управління з початку поточного року забезпечено скорочення податкового боргу на 1,4млн.гривень. Здійснюються заходи по скороченню заборгованості з єдиного внеску

опубліковано 05 березня 2020 о 17:00

Протягом січня - лютого 2020 року Олександрійським управлінням Головного управління ДПС у Кіровоградській області забезпечено скорочення податкового боргу до бюджетів усіх рівнів на 1,4млн.гривень або на 0,3 відсотка та станом на 01.03.2020борг платників території обслуговування Олександрійського управління склав 529,1млн.гривень.

При цьому за рахунок вжитих заходів із погашення податкового боргу до зведеного бюджету забезпечено надходження у розмірі 3,0млн.гривень. Такого результату Олександрійським управлінням досягнуто за рахунок плідної співпраці з платниками податків, а також за рахунок вжитих заходів зі стягнення готівкових та безготівкових коштів боржників, які склали 0,2млн. гривень.

Сплата єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок) є захистом прав найманих працівників області на отримання страхових виплат в майбутньому,а тому несумлінні платники, що його не сплачують своєчасно та в повному обсязі, і, як наслідок, допускають наявність податкового боргу – позбавляють найманих працівників такого права.

В результаті вжитих до суб’єктів господарювання заходів погашення наявної заборгованості з єдиного внеску, за січень – лютий цього року від платників території обслуговування Олександрійського управління надійшло 2,2 млн.гривень.Заборгованість з єдиного внеску по Олександрійському управлінню станом на 01.03.2020 року складає 71,0млн.гривень.

Олександрійське управління ГУ ДПС у Кіровоградській області