Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку 2024 року податківцями Кіровоградщини видано 956 ліцензії на право роздрібної торгівлі підакцизною продукцією

опубліковано 19 квітня 2024 о 10:08

Протягом січня - березня 2024 року податковою службою області платникам регіону видано 956 ліцензії на право роздрібної торгівлі підакцизною продукцією. Зокрема, на реалізацію алкоголю підприємці отримали 559 ліцензій, тютюновими виробами – 397. За вказаний період анульовано 265 ліцензій. Про це у коментарі місцевим ЗМІ розповіла в.о. начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Юлія Мороз.

Юлія Мороз також зазначила, що у січні - березні 2024 року місцеві бюджети Кіровоградщини отримали 3,9 млн грн плати за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. 

Протягом січня – березня 2024 року організовано та направлено роботу на максимальне забезпечення надходжень доведених індикативних показників доходів до державного та місцевого бюджетів, а також на підвищення рівня якісних показників роботи.

Так, у січні - березні поточного року виконання доведених індикативних показників з акцизного податку до державного бюджету склали: 

- з вироблених в Україні підакцизних товарів забезпечено на 144,3 відсотків. Фактичні надходження склали 12,1 млн грн.

За січень - березень 2024 року виконання доведених індикативних показників до місцевого бюджету акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів до місцевого бюджету забезпечено на 120,6 відсотків. Фактичні надходження склали 40,4 млн грн.

Головне управління ДПС у Кіровоградській області