Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулось чергове засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області

опубліковано 26 березня 2024 о 15:46

Продовжується робота Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області (далі – Громадська рада). 

Сьогодні відбулося чергове засідання консультативно-дорадчого органу. На засідання запрошено доктора історичних наук, професора, професора кафедри історії, археології, інформаційної та архівної справи Центральноукраїнського національного технічного університету Світлану Орлик, яка ознайомила присутніх з історичним аспектом еволюції системи оподаткування нерухомого майна в Україні.

На засіданні Громадської ради також обговорені питання, які виникають при заповненні звіту «Про використання коштів неприбуткових установ і організацій» та декларації з податку на прибуток підприємств. 

Важливе питання порядку денного засідання – продовження строку повноважень Громадської ради на період воєнного стану на території України з урахуванням положень постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» із змінами. 

Податківці також наголосили, що на базі Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати на постійній основі фахівцями Головного управління ДПС у Кіровоградській області будуть проводитися семінари з новацій та актуальних питань податкового законодавства. 

Конструктивний діалог та досягнення спільної мети – основний результат проведеного заходу. 

Фотоматеріали за посиланням.

Головне управління ДПС у Кіровоградській області