Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Вільшанській ДПІ відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему «Про нові можливості для платників – мобільний застосунок «Моя податкова»

опубліковано 15 лютого 2024 о 11:25

У Вільшанській ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему «Про нові можливості для платників – мобільний застосунок «Моя податкова». На запитання платників надавала відповідь головний державний інспектор Вільшанської ДПІ Ірина Нєдєлкова

В ході спілкування посадовиця поінформувала, що для зручності платників податків ДПС запроваджено безкоштовний мобільний за стосунок «Моя податкова».

Вона зазначила, що мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби, сервіси мобільного застосунку надають такі можливості: 

У розділі «Реєстри» застосунку можна здійснити : пошук фіскального чека, пошук марки акцизного податку, пошук даних реєстру платників ПДВ, пошук даних реєстру страхувальників, пошук даних реєстру платників єдиного податку, пошук даних реєстру неприбуткових установ та організацій.

У розділі «Мої дані» застосунку можна отримати інформацію про : адресу реєстрації та фактичне місце проживання,об’єкти оподаткування, обов’язок сплатити суму грошового зобов’язання (ППР), стан розрахунків з бюджетом.

У розділі «Послуги» доступно: направлення запиту на отримання відомостей про суми виплачених доходів, подання Податкової декларації про майновий стан і доходи (податкова знижка), подання заяви на внесення змін до ДРФО (5 ДР), подання Облікової картки фізичної особи – платника податків (1 ДР), подання Заяви до Реєстру волонтерів, перегляд інформації про стан розрахунків з бюджетом.

У розділі «Повідомлення» доступні: квитанції, відомості з ДРФО- платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків, листи контролюючого органу.

Також поінформувала, що завантажити за стосунок «Моя податкова» можна в App Store або Google Play. Необхідно ідентифікуватися онлайн за допомогою файлового або хмарного кваліфікованого електронного підпису будь-якого надавача.

Кожному платнику податків, який зателефонував на «гарячу лінію», було надано повну та вичерпну інформацію.