Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: зустріч ГУ ДПС у Кіровоградській області та Ради бізнес-омбудсмена

опубліковано 08 вересня 2023 о 11:55

Сьогодні, 08 вересня 2023 року, у рамках Комунікаційної податкової платформи за участі заступника начальника ГУ ДПС у Кіровоградській області Світлани Кондратюк, начальника управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Кіровоградській області Сергія Тертичного та фахівців ГУ ДПС у Кіровоградській області проведено онлайн-зустріч в форматі Zoom з інспектором Ради бізнес-омбудсмена Марією Козленко.

Фахівці ДПС повідомили інспектора Ради бізнес-омбудсмана про позитивне вирішення питання порушеного у зверненні на Комунікаційну податкову платформу.   

Головне управління ДПС у Кіровоградській області завжди відкрите до комунікації з організаціями, які представляють інтереси платників. Це дозволяє ефективно реагувати на проблеми, які виникають у бізнесу, та в межах компетенції вживати заходи для їх вирішення.  

Тож, якщо у вас є питання, які потребують оперативного вирішення, надішліть звернення на нашу електронну скриньку: kr.ikc@tax.gov.ua. Провідні фахівці Головного управління ДПС у Кіровоградській області розглянуть ваш запит та нададуть вам відповідь.  

Отримати розʼяснення також можна за телефонами «гарячих ліній» та у Контакт-центрі ДПС.  

Головне управління ДПС у Кіровоградській області