Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Бобринецька ДПІ: проведено зустріч з працівниками Бобринецької ОТГ

опубліковано 08 вересня 2023 о 11:34

07.09.2023 року проведено зустріч працівників Бобринецької ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області, начальника Бобринецької ДПІ Ігоря Ісупова та головного державного інспектора відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Ірини Дяченко з працівниками Бобринецької ОТГ, першим заступником міського голови Валентином Музикою, секретарем Бобринецької міської ради Світланою Торіною, начальником відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Бобринецької міської ради Мариною Кочубей та начальником фінансового управління Анжелою Степановою.

Під час обговорення особливу увагу приділялось роз’ясненню вимог Закону України від 30 червня 2023 року №3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» в частині щодо важливості застосування РРО/ПРРО та відновлення застосування штрафних санкцій за не використання РРО/ПРРО з 01.10.2023 року.

Розглядались проблемні питання які виникають під час нарахування мінімального податкового зобов’язання (МПЗ) фізичним особам – платникам податків. Також зверталась увага щодо проблемних питань під час нарахувань земельного податку та податку на нерухоме майно громадянам та фізичним особам-підприємцям. Крім цього, Іриною Дяченко наголошено про важливість кампанії декларування доходів, отриманих громадянами протягом 2022 року.