Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Світловодська ДПІ: відбулася робоча нарада з представниками Світловодської міської територіальної громади

опубліковано 12 червня 2023 о 08:36

У рамках взаємодії з територіальними громадами в приміщенні Світловодської міської ради 08 червня 2023 року за участі начальника Світловодської ДПІ Валентини Колєснікової відбулася робоча нарада з представниками Світловодської міської територіальної громади. Зустріч проведена за участю Світловодського міського голови Андрія МАЛИЦЬКОГО, начальника фінансового Управління Наталії ЯРЕМЕНКО, начальника Світловодського управління Олександрійської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості Лариси ШЕВЧЕНКО, заступника начальника управління економіки ресурсів та розвитку міста Світловодської міської ради Ользі КВІТКИ. 

 На нараді обговорювалось питання легалізації заробітної плати, зайнятості населення, забезпечення своєчасності та повноти сплати заробітної плати, соціальних виплат,  наповнення місцевого бюджету в червні 2023 року Світловодської територіальної громади.

Під час зустрічі Валентина Колєснікова наголосила присутнім що в рамках інформаційної кампанії важливим фактором є підвищення іміджу та ступеня довіри платників до податкової служби. Сучасний рівень інформаційних технологій дозволяє вирішити чимало питань в органах Державної податкової служби дистанційно.  Електронне спілкування  платників з податківцями сьогодні – звична справа, оскільки і є тим самим  зручним, швидким,  а головне – безпечним механізмом спілкування. А під час воєнного стану актуально ще тим, що не має кордонів, адже дає можливість платникам спілкуватися та отримувати інформацію у будь якому місці. Можливість електронного спілкування  забезпечує найпопулярніший сервіс ДПС – Електронний кабінет платника податків. Зокрема, через Електронний кабінет можна не тільки формувати та передавати до ДПС податкову  звітність, переглядати картки особового рахунку по кожному податку, а ще отримувати весь комплекс податкових адміністративних послуг, повністю виключивши  необхідність  особистого відвідування  інспекції. Ми, в свою чергу налаштовані  на  максимальну допомогу  платникам в освоєнні сучасних, прогресивних технологій спілкування з ДПС.