Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Голованівській ДПІ було проведено практикум для неприбуткової організації щодо функціонування електронних сервісів ДПС

опубліковано 13 лютого 2023 о 16:29

Голованівською ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області на постійній основі проводиться роз’яснювальна робота серед платників податків щодо подання звітності засобами телекомунікаційного зв’язку та  надається практична допомога у користуванні Електронним кабінетом.

 Так, 13.02.2023 року начальником ДПІ Оленою ЗАГОРОДНЬОЮ було проведено практикум для неприбуткової організації щодо функціонування електронних сервісів ДПС. 

У ході заходу надано практичну допомогу щодо створення , підписання та відправлення звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації через Електронний кабінет. 

Також платникові було роз’яснено, що Електронний кабінет – це найбільш популярний сервіс ДПС, який є захищеним та безпечним електронним сервісом.

Впровадження інформаційних технологій дає змогу зберегти час для бізнесу та здійснити спілкування з податковою службою комфортно.

Сьогодні у платників, завдяки функціонуванню Електронного кабінету, є можливість отримати всю необхідну інформацію, довідки, консультації, подати звітність до податкових органів.

Слід зазначити, що фахівцями Голованівської ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області постійно надається практична допомога при подачі звітності, або подачі заяв та інших документів через електронні сервіси ДПС. Платникам податків детально та покроково надається роз’яснення, як можна швидко та доступно отримати ЕЦП через додаток Приват-24, або іншими надавачами ЕЦП та скористатися податковими електронними сервісами. Швидко та зручно подати звітність, переглянути нарахування та сплату в ІКП, сформувати акти звірки по платежах тощо.

Електронний кабінет відкриває перед платниками ряд можливостей. Це і сплата податків, і подання звітності, і подання заяв та декларацій в режимі онлайн. Сервіс знаходиться у відкритому доступі, його легко знайти за допомогою пошукових систем, зазначивши в пошуковому рядку «Електронний кабінет ДПС», або перейти за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua./ 

 

Голованівська ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області