Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про новації податкового законодавства в умовах військового стану розповіли податківці під час зустрічі з бінесом

опубліковано 31 березня 2022 о 17:00




Сьогодні, 31 березня 2022 року,на базіКіровоградської регіональної торгово-промислової палати відбулася зустріч податківців з бізнес-спільнотою Кіровоградщини.

В зустрічі взяла участь в.о. начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Валентина Сєкунова, заступник начальника ГУ ДПС в області Світлана Кондратюк та керівники структурних підрозділів обласного податкового відомства.

Крім представників бізнесу, на заході були присутні члени громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області на чолі з головою громадської ради Ігорем Волковим.

Під час заходу обговорили зміни в адмініструванні податку на прибуток та податку на додану вартість, особливості оподаткування єдиним податком та ЄСВ, подання звітності в період дії воєнного стану, проведення фактичних перевірок, зменшення податків на пальне та товари для оборони, а також останні зміни, які були внесені до Податкового кодексу України.

На початку заходу в.о. начальника ГУ ДПС в області Валентина Сєкунова подякувала усім платникам за сплату податків у цей важкий для країни час та попросила за можливості й надалі виконувати свій податковий обов’язок.

В ході зустрічі очільниця обласного податкового відомства зазначила, що на період воєнного стану податкова служба припиняє проведення документальних перевірок та відсутня відповідальність  платників за порушення термінів подання звітності та сплати податків.

Також звернула увагу присутніх, що всі законодавчі зміни та роз’яснення щодо них в оперативному порядку публікуються на офіційних сайтах ДПС та в соціальних мережах.