Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У обласному податковому відомстві відбулись установчі збори та перше засідання Громадської ради

опубліковано 02 лютого 2022 о 15:02




У понеділок, 01 лютого, у Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області пройшли установчі зборидля формування складу громадської ради, під час яких було сформовано громадську раду при обласному управлінні податкової служби. До її складу увійшли представники 18 громадських організацій, які демонструють активну громадську позицію та зацікавлені у підтримці постійного діалогу між громадськістю та Державною податковою службою.

Після закінчення установчих зборів відбулося й перше засідання Ради. Її головою шляхом рейтингового голосування обрано Ігоря Волкова (голова ради територіального відділення Асоціації платників податків в Кіровоградській області). Заступником голови обрали – Олександра Гавриленко, голову Кіровоградської обласної громадської організації «Комітет сприяння розвитку інформаційного суспільства».

На першому засіданні говорили про застосування РРО/ПРРО з 01 січня 2022 року, а також про декларування громадянами доходів, одержаних впродовж 2021 року.

Членами дорадчого органу також обговорено план роботи Громадської ради на другий квартал 2022 року.

Оголошуючи рішення, прийняті під час першого засідання, Ігор Волков подякував за надані йому повноваження голови та наголосив на тому, що тільки завдяки злагодженим зусиллям громадськості та держави можна знайти конструктивні та оптимальні шляхи вирішення питань у податковій сфері.