Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей податківці обласного відомства відвідали вихованців школи-інтернату

опубліковано 31 травня 2024 о 13:17

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей.  

Особливо значимим цей день видається під час війни в нашій країні. Всі діточки потребують любові, турботи і батьківської ласки.

Котрий рік поспіль керівництво Головного управління ДПС у Кіровоградській області опікуються малюками — підростаючим поколінням України. 

От і сьогодні напередодні свята, заступник начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Костянтин Ткаченко та начальник Знам’янської ДПІ ГУ ДПС в області Руслан Іваненко завітали з привітаннями та подарунками в Знам’янську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат І-ІІІ ступенів. 

Представники обласного податкового відомства привітали вихованців школи-інтернату солодощами та фруктами, а адміністрація закладу, в свою чергу, подякувала гостям за постійну увагу до школи та її вихованців, та допомогу у вирішенні питань комфортного перебування дітей у шкільному закладі, проведенні дозвілля тощо. 

«У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків», - зазначив у вітальному слові Костянтин Ткаченко.

Взамін  дітки подарували дорослим щирі  дитячі  посмішки та погляди  вдячності.

На завершення зустрічі юні вихованці закладу зробили світлини з гостями на пам’ять.

ГУ ДПС у Кіровоградській області