Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Головне управління ДПС у Кіровоградській області та Центральноукраїнський національний технічний університет підписали договір про співробітництво

опубліковано 28 лютого 2023 о 16:50

Сьогодні, в. о. начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Олексій Лондар та ректор Центральноукраїнського національного технічного університету Володимир Кропівний уклали Договір про співробітництво, головною метою якого є сприяння розвитку економічної науки та освіти на засадах досягнень провідних професійних інституцій системи реалізації державної податкової політики, а також підвищення ефективності та якості виконуваних науково-дослідних робіт, завдань і функцій, підвищення професійного рівня працівників. 

У рамках Договору про співробітництво між ГУ ДПС у Кіровоградській області та Центральноукраїнським національним технічним університетом відбулася зустріч із студентами та викладачами університету.

Керівник обласного податкового відомства Олексій Лондар провів першу ознайомчу лекцію, темою якої стали напрями розвитку Державної податкової служби України та протидія ухиленню від оподаткування.

У ході зустрічі домовилися про консолідацію зусиль задля взаємодії в сфері інформування студентів про кар’єрні можливості з метою подальшого співробітництва та працевлаштування. 

Студенти отримали відповіді на запитання, цікавими для них були практичні поради щодо можливості працевлаштування, подальшого проходження практики і стажування в ГУ ДПС у Кіровоградській області. 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області