Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Єгор Романюк: з початку року податковими органами надано майже 64 тисячі адміністративних послуг

, опубліковано 20 липня 2021 о 14:30

У Кіровоградській області функціонують 21 Центр обслуговування платників, якими забезпечується надання 75 адміністративних послуг.

Як зазначив заступник начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Єгор Романюк в коментарі місцевим ЗМІ, протягом першого півріччя 2021 року спеціалістами податкового органу області надано 63,9 тис. адміністративних послуг, з них 58,1 тис., або 91 відс., надано через центри обслуговування платників, 5,8 тис., або 9 відс., отримано платниками податків в електронному вигляді.

«Найбільш запитуваними є послуги з видачі картки платника та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків; видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків; реєстрації платника єдиного податку; видачі ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами; видачі довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи тощо», - звернув увагу посадовець.

Інформація про перелік адміністративних послуг, які надаються в центрах обслуговування платників, а також інформаційні картки адміністративних послуг та зразки заяв.

Перелік центрів обслуговування платників Головного управління ДПС у Кіровоградській області, до яких можна звернутися за отриманням адміністративних послуг.

 Матеріал за посиланням: 

https://kirovograd24.com/shortly/2021/07/21/z-pochatku-roku-podatkovimi-organami-nadano-maizhe-64-tisjachi-administrativnih-poslug-romanjuk.htm