Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Переможці конкурсних відборів склали Присягу державного службовця

, опубліковано 23 червня 2021 о 08:08

В Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області склали Присягу державного службовця переможці в конкурсах на заміщення вакантних посад служби.

Заступник начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Сергій Колотуха привітав молодих спеціалістів та побажав високого професіоналізму та доброчесності у роботі. «Державний службовець – це той, хто з-поміж іншого, вірить у можливість побудови сильної та успішної країни, щодня докладаючи до цього зусиль» - зазначив він.

Державні службовці присягнули вірно служити Українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права, свободи і законні інтереси людини і громадянина, честь держави, з гідністю нести високе звання державного службовця та сумлінно виконувати свої обов’язки.

До привітань приєднується й колектив Головного управління ДПС у Кіровоградській області, бажаючи колегам професійного розвитку, успіхів та з гідністю нести високе звання державного службовця, сумлінно виконуючи свої обов’язки.