Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Очільник обласного податкового відомства зустрівся з головою ради ТВ Асоціації платників податків України у Кіровоградській області

, опубліковано 16 липня 2020 о 08:55

Шляхи подальшої співпраці і взаємодії обговорили під час зустрічі начальник Головного управління ДПС у Кіровоградській області Олександр Дозорець з головою ради ТВ Асоціації платників податків України у Кіровоградській області Ігорем Волковим.

«Між нашими відомствами завжди був професійний та конструктивний діалог. Партнерські стосунки між Територіальним відділенням Всеукраїнської громадської організації „Асоціація платників податків України” у Кіровоградській області та податковою службою будувалися протягом 15 років і обов’язково мають тривати й надалі», - зазначив Ігор Волков, який є також головою Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області.

Під час зустрічі сторони висловили впевненість у спільному прагненні втілювати у життя ефективні форми співпраці для створення сприятливих умов розвитку підприємництва в Україні, забезпечувати контроль за дотриманням податкового законодавства, запобігати правопорушенням у податковій сфері.

Наприкінці заходу Олександр Дозорець та Ігор Волков домовилися укласти Меморандум про партнерство та співробітництво для досягнення зазначених вище цілей. Підписання Меморандуму заплановано провести на черговому засіданні Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області у вересні 2020 року.