Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Кіровоградщині відзначили підприємців з нагоди професійного свята

опубліковано 28 серпня 2024 о 14:36

Щорічно, у першу неділю вересня своє професійне свято відзначають люди, які пов’язали свою долю з бізнесом. В сьогоднішніх умовах бізнес – це друга лінія оборони, фундамент економічної стабільності та безцінна допомога Збройним Силам України.

Сьогодні, 28 серпня 2024 року в Кіровоградській обласній військовій адміністрації відбулись урочисті заходи з нагоди Дня підприємця, в яких взяли участь підприємці, керівники малих і середніх підприємств, начальник обласної військової адміністрації Андрій Райкович, голова обласної ради Юрій Дрозд, президент Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Ірина Саєнко, в. о. начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Юлія Мороз. 

Керівник обласного податкового відомства звернулася до присутніх із словами вдячності за щоденну цілеспрямовану працю, податкові надходження від якої складають одну з істотних складових наповнення бюджетів, побажала невичерпної ділової енергії, вдачі у добрих справах, реалізації надсміливих проектів, витримки та процвітання у ці важкі для країни часи. 

За сумлінне виконання податкових зобов'язань перед державою, високу податкову культуру, зміцнення позитивного іміджу українського підприємництва, вагомий внесок у розвиток економіки регіону та з нагоди Дня підприємця від Головного управління ДПС у Кіровоградській області були вручені подяки:

ПОГ «АПВТ «Фірма Ласка»;

ТОВ «Копілка»;

ПРАТ «Кропивницький ОЕЗ»;

ФОП Скляревська Марина Миколаївна;

ФОП Кудінович Максим Сергійович;

ФОП Нурхаметова Лілія Олександрівна.

Головне управління ДПС у Кіровоградській області