Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулось засідання Міжвідомчої робочої групи з питань реалізації спільних дій щодо зменшення рівня незадекларованої праці

опубліковано 26 серпня 2024 о 16:09

Наприкінці минулого тижня в Управлінні інспекційної діяльності в Кіровоградській області Південно – Східного межрегіонального управління Державної служби з питань праці відбулось засідання Міжвідомчої робочої групи з питань реалізації спільних дій щодо зменшення рівня незадекларованої праці.

В ході зустрічі обговорено питання співпраці з ГУ ДПС у Кіровоградській області щодо обміну інформацією з метою забезпечення зростання кількості осіб, охоплених соціальним страхуванням, з урахуванням Національного плану зниження рівня незадекларованої праці на 2024 рік, а також хід інформаційної кампанії Держпраці «Виходь на світло». 

У засіданні взяли участь представники обласних структур Пенсійного фонду, Держпродспоживслужби, Федерації профспілок, Служби зайнятості, Державної служби України з безпеки на транспорті, ГУНП у Кіровоградській області, Департаменту економічного розвитку Кропивницької міської ради, Кіровоградського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації ОТГ, Кропивницького ТЦК та СП.

Від обласного податкового відомства у робочій зустрічі взяли участь начальник управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Кіровоградській області та в. о. начальника відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Кіровоградській області. 

За результатами зустрічі вирішено продовжити співпрацю по обміну інформацією щодо виявлення фактів незадекларованої найманої праці та проведення спільних заходів у рамках кампанії. Також було презентовано візуальні матеріали кампанії та досягнуто домовленості щодо їх розміщення на інформаційних ресурсах партнерів.

 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області