Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В обласному податковому відомстві нагородили учасників Всеукраїнського інтелектуального конкурсу «Податківець майбутнього» та Всеукраїнського мистецького конкурсу «Податкова абетка», «Сьогодення податкової та митної справи»

опубліковано 12 липня 2024 о 12:53

Сьогодні, 12 липня 2024 року в обласному податковому відомстві відбулася важлива подія - нагородження учасників Всеукраїнського інтелектуального конкурсу «Податківець майбутнього» та Всеукраїнського мистецького конкурсу «Податкова абетка», «Сьогодення податкової та митної справи».

Від Кіровоградської області у конкурсах приймали участь учні Гайворонського політехнічного фахового коледжу, Кропивницького аграрного фахового коледжу, Кропивницького будівельного фахового коледжу та Кропивницького фахового коледжу харчування та торгівлі. Всього участь прийняли 16 учнів від цих навчальних закладів.

В.о. начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Юлія Мороз вручила сертифікати учасникам конкурсів, а також подарунки від податківців.

Також Юлія Мороз вручила Подяку Державного податкового університету найактивнішому закладу освіти – Кропивницькому будівельному фаховому коледжу та Відзнаку за активну участь у VIII Всеукраїнського інтелектуального конкурсу «Податківець майбутнього».

Керівник податкової служби області подякувала присутнім за участь у конкурсі та побажала у подальшому приймати участь у подібних заходах, перемагати і з кожним разом вражати своїми дивовижними талантами, здібностями і можливостями!

Головне управління ДПС у Кіровоградській області