Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги платників податків

опубліковано 08 липня 2024 о 08:37

Головне управління ДПС у Кіровоградській області інформує, що для зручності листування з контролюючими органами пропонуємо скористатися листуванням через електронний кабінет платника податків.

Платники податків, які подають звітність в електронній формі та/або пройшли електронну ідентифікацію онлайн в електронному кабінеті, можуть здійснювати листування з контролюючими органами засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням вимог законів України "Про електронні документи та електронний документообіг" та "Про електронні довірчі послуги". Для осіб, які є фінансовими агентами, листування з контролюючим органом в електронній формі є обов'язковим у випадках, визначених Кодексом.

Для подання Заяви про бажання отримувати документи через електронний кабінет необхідно здійснити вхід до приватної частини електронного кабінету та скориставшись режимом  «Введення звітності» обрати рік, місяць у якому формується заява, заповнити форму заяви J1391602, підписати за допомогою кваліфікованого електронного підпису та відправити підписану заяву до контролюючого органу.

Через певний час користувач отримує Квитанцію №1, яка засвідчує факт і час отримання електронного документа та Квитанцію №2, яка засвідчує факт і час приймання/неприймання чи реєстрації електронного документа.

Пропонуємо скористатися сервісом листування з контролюючим органом в електронній формі, заповнивши заяву J1391602.

Головне управління ДПС у Кіровоградській області