Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Кіровоградщини відзначили своє професійне свято

опубліковано 02 липня 2024 о 14:43

Сьогодні, 2 липня 2024 року, у приміщенні Головного управління ДПС у Кіровоградській області пройшли збори з нагоди професійного свята – Дня податківця України. 

У заходах прийняли участь в.о. начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Юлія Мороз, заступник начальника ГУ ДПС в області Світлана Кондратюк, керівники та фахівці структурних підрозділів ГУ ДПС, ветерани податкової служби та почесні гості. 

«Діяльність податкової визначає соціально-економічну стабільність Кіровоградщини. Від професіоналізму, відповідального підходу до справи, наполегливості і цілеспрямованості податківців залежить зростання податкових надходжень, а значить і рівень життя населення, розвиток інфраструктури громади. Адже саме зараз стабільне наповнення бюджетів - це суттєва підтримка оборони нашої держави. Я надзвичайно вдячна, що попри всі складнощі, ви продовжуєте якісно виконувати свої обов‘язки, чесно і самовіддано працювати задля Перемоги. Бажаю вам міцного здоров’я, миру, злагоди і добробуту, родинного затишку і професійних успіхів!», - привітала колег з професійним святом Юлія Мороз.

Керівник ГУ ДПС в області відзначила і значну роль ветеранів, які стояли біля витоків створення служби. 

З нагоди професійного свята, податківцям Кіровоградщини вручили грамоти та подяки за сумлінну працю, вагомі досягнення у професійній діяльності від Кіровоградської обласної військової адміністрації, Кіровоградської обласної ради, ДПС України, Кіровоградської обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників органів ДПС та первинної профспілкової організації працівників ГУ ДПС у Кіровоградській області. 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області