Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Кропивницькому відбулося спецпогашення марки «Податки. Армія. Перемога»

опубліковано 27 червня 2024 о 15:09

Поштовим випуском «Податки. Армія. Перемога» Укрпошта долучається до всеукраїнської інформаційної кампанії «Наші податки — наш захист!». 

В урочистостях взяли участь перший заступник начальника обласної військової адміністрації Павло Конопко, в.о. начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Юлія Мороз, перший заступник голови Кіровоградської обласної ради Юрій Семенюк та директор з розвитку мережі Кропивницького регіону АТ «Укрпошта» Тетяна Капустіна.

На марках, листівці та конверті зображені монета і патрон, що поєднані одне з одним. Це символ того, що кожна гривня наших податків є зброєю. 

«Обороноздатність України напряму залежить від кожного з нас: всі, хто працює та сплачує податки – сприяють захисту нашої країни та її фінансовій стабільності. Податки. Армія. Перемога – важливі складові нашої держави. Сплачуючи податки, ми робимо свій внесок в наше майбутнє та в Перемогу!  Дякуємо всім, хто сумлінно сплачує податки та, таким чином, інвестує в майбутнє нашої країни, її захист та безпеку. Це не тільки чесна громадянська позиція, а й внесок у Перемогу», - зазначила керівник обласного податкового відомства Юлія Мороз. 

 


Головне управління ДПС у Кіровоградській області