Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У січні-квітні 2024 року податківцями Кіровоградщини видано 1321 ліцензій на право роздрібної торгівлі підакцизною продукцією

опубліковано 24 травня 2024 о 08:44

Протягом січня-квітня 2024 року податковою службою області платникам регіону видано 1321 ліцензій на право роздрібної торгівлі підакцизною продукцією. Зокрема, на реалізацію алкоголю підприємці отримали 768 ліцензій, тютюновими виробами – 553. За вказаний період анульовано 343 ліцензії. Про це у коментарі місцевим ЗМІ розповіла в.о. начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Юлія Мороз.

Юлія Мороз також зазначила, що у січні-квітні 2024 року місцеві бюджети Кіровоградщини отримали 5,3 млн грн плати за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. 

Протягом січня-квітня 2024 року організовано та направлено роботу на максимальне забезпечення надходжень доведених індикативних показників доходів до державного та місцевого бюджетів, а також на підвищення рівня якісних показників роботи.

Так, у січні-квітні поточного року виконання доведених індикативних показників з акцизного податку до державного бюджету склали: 

- з вироблених в Україні підакцизних товарів забезпечено на 131,9 відсотків. Фактичні надходження склали 16 млн 618,9 тис. гривень.

За січень-квітень 2024 року виконання доведених індикативних показників акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів до місцевого бюджету забезпечено на 119,7 відсотків. Фактичні надходження склали 53 млн 638,8 тис. гривень.

Головне управління ДПС у Кіровоградській області