Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулася нарада з головами територіальних громад та бізнес-спільнотою Голованівського району

опубліковано 18 квітня 2024 о 11:34

Вчора, 17 квітня 2024 року, у приміщенні Голованівській ДПІ відбулася нарада з керівниками територіальних громад та бізнес-спільнотою Голованівського району під керівництвом в.о. начальника ГУ ДПС в Кіровоградській області Юлії Мороз. 

Участь в нараді взяли начальник управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Кіровоградській області Наталія Радзіховська, начальник управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Кіровоградській області Інна Твердохліб та в.о. начальника відділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Кіровоградській області Альона Тітекіна.

Керівник податкового відомства Кіровоградщини ознайомила присутніх з напрямами роботи податкової служби, проаналізувала дохідну частину бюджету кожної громади та обговорили питання низьких заробітних плат, незареєстрованих працівників та посилення контролю за застосуванням РРО/ПРРО. 

«Потрібно активізувати роботу ГУ ДПС у Кіровоградській області з головами територіальних громад по виконанню спільних заходів щодо збільшення надходжень до місцевих бюджетів у 2024 році, а також продовження взаємодії з територіальними громадами стосовно неприпустимості роботи найманих працівників без оформлення з ними трудових відносин», - зазначила Юлія Мороз.

Зустріч відбулася у форматі відкритого діалогу, на всі запитання, які виникали в ході розмови, фахівцями надано вичерпні відповіді.

Головне управління ДПС у Кіровоградській області