Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа – оперативне вирішення питань платників податків із податковою службою

опубліковано 28 березня 2024 о 08:08

Головне управління ДПС у Кіровоградській області нагадує про роботу комунікаційної податкової платформи.

Її завдання – діалог між податковою та представниками бізнес-спільноти й інститутами громадянського суспільства з метою оперативного надання відповідей на запити і звернення, вирішення інших нагальних питань. 

У Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області створено окрему електронну скриньку: kr.ikc@tax.gov.ua, на яку можна надіслати запит або звернення, в якому необхідно викласти зміст питання, що потребує вирішення, а також вказати номер телефону або e-mail для зворотного зв’язку - надання відповідей. Звернення оформлюється відповідно до встановлених вимог документування, зокрема в обов’язковому порядку зазначається адресат, дані відправника та інші реквізити. Лист повинен містити підпис особи, яка звертається із запитом, або її уповноваженої особи.

Після отримання листа з вами оперативно зв’яжеться координатор платформи для визначення формату відповіді або дати проведення зустрічі з відповідальними особами профільних структурних підрозділів Головного управління ДПС у Кіровоградській області.

Запрошуємо до комунікації на податковій платформі лідерів думок, представників громадських організацій, професійних спілок та бізнес-асоціацій та інших представників громад. 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області