Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Щодо результатів роботи підрозділу податкового аудиту Головного управління ДПС у Кіровоградській області в IV кварталі 2023 року

опубліковано 20 грудня 2023 о 16:49

Головне управління ДПС у Кіровоградській області наголошує на необхідності дотримання суб‘єктами господарювання вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», а саме щодо видачі розрахункових документів встановленого зразка.

Управлінням податкового аудиту Головного управління ДПС у Кіровоградській області проведені фактичні перевірки суб’єкта господарювання – юридичної особи, який здійснюють роздрібну торгівлю. 

В ході фактичних перевірок встановлені факти видачі розрахункових документів невстановленого зразка. За результатами перевірок розрахунковий розмір штрафних санкції складає 1135,2 тис. гривень.

На керівника підприємства складено адміністративний протокол за ч.1 ст.1551 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Враховуючи вищевикладене, звертаємо увагу платників, щодо необхідності дотримання вимог Законів України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг». 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області