Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Посилення взаємодії ГУ ДПС у Кіровоградській області із Державною службою з питань праці

опубліковано 30 листопада 2023 о 14:40

З метою налагодження взаємодії та партнерства у сфері контролю за оформленням трудових відносин із суб’єктами господарювання відбулася робоча зустріч між ГУ ДПС у Кіровоградській області та Державною службою з питань праці за участі в. о. начальника ГУ ДПС у Кіровоградській області Юлії Мороз, директора департаменту з питань праці Держпраці Володимира Гончарука, заступника директора департаменту з питань праці Вадима Бондара та заступника начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Держпраці Миколи Шамшура.

На зустрічі також були присутні заступник начальника ГУ ДПС у Кіровоградській області Світлана Кондратюк, начальник управління податкового аудиту Сергій Тертичний, начальник управління оподаткування фізичних осіб Інна Твердохліб, заступник начальника відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Яніна Самсонова та заступник начальника відділу з питань праці Управління інспекційної діяльності у Кіровоградській області Пасічник Тетяна. 

Метою зустрічі є об’єднання зусиль податкового відомства області та Державної служби України з питань праці щодо створення умов, направлених на формування сприятливого середовища на ринку праці.

Під час заходу учасники обговорили основні механізми та напрями співпраці між відомствами. Зокрема, щодо проведення роз’яснювальних заходів, спрямованих на запобігання випадкам незадекларованої праці, на детінізацію ринку праці, та наданні кваліфікованої методичної допомоги суб’єктам господарювання щодо роботи у правовому полі, із дотриманням трудового та податкового законодавства.  

Головне управління ДПС у Кіровоградській області