Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: про оподаткування благодійної допомоги, наданої внутрішньо переміщеним особам

опубліковано 15 листопада 2023 о 12:57

Комунікаційна податкова платформа – це ефективний майданчик для оперативної та якісної комунікації податкової служби області з громадськістю та бізнес-спільнотою Кіровоградщини. Метою її функціонування є допомога платникам податків у вирішення нагальних питань, що виникають у їх діяльності.  

Вчора, 14 листопада 2023 року, відбулась чергова зустріч у рамках Комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Кіровоградській області. 

На зустрічі була присутня заступник голови спілки малого та середнього підприємництва Кіровоградської області Олена Надутенко.

Під час заходу податківці обговорили порядок оподаткування ПДФО і військовим збором доходу у вигляді благодійної допомоги, яка виплачується внутрішньо переміщеним особам міжнародними благодійними організаціями та надання благодійної допомоги неприбутковими організаціями, роз’яснили норми законодавства, які регламентують благодійну допомогу та отримання податкової знижки, зокрема для внутрішньо переміщених осіб.

Захід пройшов у форматі «запитання – відповідь», на запитання відповідали начальник управління оподаткування юридичних осіб Головного управління ДПС у Кіровоградській області Наталія Радзіховська та начальник управління оподаткування фізичних осіб обласного податкового відомства Інна Твердохліб.

Дієва комунікація з бізнесом триває. Звертайтесь, електронна адреса - kr.ikc@tax.gov.ua  

Головне управління ДПС у Кіровоградській області