Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Щодо виявлення та припинення незаконної діяльності

опубліковано 05 жовтня 2023 о 15:21

Управлінням податкового аудиту ГУ ДПС у Кіровоградській області постійно здійснюються заходи щодо очищення ринку від фальсифікованої підакцизної продукції (алкогольних напоїв та тютюнових виробів). 

Так працівниками ГУ ДПС в області при проведенні обстеження торгівельних місць на території міського ринку м. Кропивницького було встановлено, що із господарського об‘єкта ракушка де здійснюється торгівля бісером та схемами для вишивання на тканині також проводиться реалізація тютюнових виробів із візуальними ознаками фальсифікованої продукції (без марок акцизного податку).

З метою вжиття відповідних заходів по припиненню незаконної діяльності працівниками управління податкового аудиту ГУ ДПС у Кіровоградській області залучено співробітників Національної поліції.

Спільно із працівниками Національної поліції були проведені контрольно - перевірочні заходи та здійснено вилучення тютюнових виробів в кількості 1178 пачок на загальну суму близько 50 тис. гривень. 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області, наголошує, що одним із важливих завдань податківців є припинення незаконної діяльності та реалізації тютюнових виробів без відповідних дозвільних документів тому господарську діяльність необхідно здійснювати згідно норм законодавства України, що забезпечить відповідний комфорт у бізнесі, прибутки та вчасно сплачені податки.