Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей податківці обласного відомства відвідали вихованців школи-інтернату

опубліковано 01 червня 2023 о 16:20

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають яскраве і радісне свято – День захисту дітей.  

Котрий рік поспіль керівництво Головного управління ДПС у Кіровоградській області опікуються дітлахами — підростаючим поколінням України. 

От і сьогодні, заступник начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Костянтин Ткаченко та начальник Знам’янської ДПІ ГУ ДПС в області Руслан Іваненко завітали з привітаннями та подарунками в Знам’янську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат І-ІІІ ступенів. 

Представники обласного податкового відомства привітали вихованців школи-інтернату солодощами та фруктами, а адміністрація закладу, в свою чергу, подякувала гостям за постійну увагу до школи та її вихованців. 

«Любі діти! Щиро вітаю вас із світлим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей! Ви – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідним громадянином України. Нехай сяюча посмішка буде вірним супутником вашого життя, а маленькі дитячі серця ніколи не покидає любов та ласка. Добра вам, мирного неба над головою та успіху у всіх починаннях!», - зазначив у вітальному слові Костянтин Ткаченко. 

Взамін  дітки подарували дорослим щирі  посмішки та погляди  вдячності. 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області