Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Кіровоградщини підтримали українські традиції та приєдналися до Дня вишиванки

опубліковано 18 травня 2023 о 14:08

Для українця вишиванка – не просто одяг, а  символ, який зберігає його коріння, ідентичність, розуміння себе. Це наша історія - міфологія, релігія, давнє мистецтво наших предків, душа нашого народу.  У вишивці зашифровано наш генетичний код.

Сьогодні, 18 травня, керівництво та колектив Головного управління ДПС у Кіровоградській області підтримали та вшанували українські традиції та одягнули на роботу вишиванки, чим вказали на свою приналежність до великої української Нації. 

Це свято, як і українська вишиванка, є абсолютно самобутнім. Воно не передбачає якихось обов’язкових заходів, але, разом з тим, така дія має глибокий зміст, адже йдеться про вираження своєї національної та громадянської позиції. Cпільне зодягання вишиванки є ще одним виявом нашої єдності та солідарності. 

До Всесвітнього Дня вишиванки кіровоградські податківці організували та провели конкурс на найкращу вишиванку серед колег - податківців «Чарівна краса вишиванки». 

Переможцям конкурсу керівництво обласного податкового відомства, обласної та первинної профспілкової організації вручило подарунки та квіти. 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області